Đại học Hoa Sen

Chef de Partie_GERMAN-BITES RESTAURANT

Thông Tin Tuyển Dụng

Nơi làm việc: 
Tp.HCM – Q.12
Mức lương: 
Thỏa thuận
Số lượng tuyển dụng: 
1-2
Thời hạn nhận hồ sơ: 
30/05/2020

Yêu cầu công việc

Mô tả công việc: 

 

 

THÔNG TIN DOANH NGHIỆP | COMPANY PROFILE

Tên doanh nghiệp/
Company name:

GERMAN-BITES RESTAURANT

Lĩnh vực hoạt động/
Industry Sector:

Restaurant

Địa chỉ/ Full address:

QTSC Building 9, CVPM Quang Trung

Website:

www.german-bites.com

Quy mô (người)/ Company size:

☐ 1 – 10                      ☒ 11 – 50                      ☐  51 – 200          ☐ 201 – 500

☐ 501 – 1.000         ☐  1.001 – 5.000          ☐  >5.000      

Mô tả ngắn về công ty/

(các hoạt động chính)

Company Description:

German Bites is a fine-dining restaurant located in Quang Trung Software City.

More than a luncheon, it provides a sense of comfort and privacy while tasting our food and beverages.

Our talented chefs rely on the fresh and organic products to prepare a variety of dishes with an extra touch. With a collection of Western and Vietnamese cuisine, German Bites is an ideal gastronomic journey for both locals and visitors here.

Khách hàng chính
(tư nhân, nhà nước, liên doanh, nước ngoài)/
Main clients (private, public, joint venture, FDI)

FDI

 

THÔNG TIN TUYỂN DỤNG | VACANCY INFO.
Nếu có nhu cầu tuyển dụng nhiều hơn 1 vị trí, Anh/Chị vui lòng điền thêm thông tin

Vị trí tuyển dụng/
Position title:

Chef de Partie

Phòng ban, bộ phận làm việc/ Dept., division:

F&B

Loại hình công việc/ Employment type:

☐  Thực tập/Internship                    ☐  Cộng tác viên thời vụ/Casual

☒  Toàn thời gian/Fulltime           ☐  Bán thời gian/Part-time               

Nơi làm việc (tỉnh/thành)/

Work location (city):

DIGI-TEXX Dist 12 or Client Office Dist 11

Số lượng cần tuyển/
No. of vacancies:

(1-2)

Nhiệm vụ công việc/
Key duties:

  • Keep work area at all times in hygienic conditions according to the rules set by the restaurant
  • Control food stock and food cost in your section
  • Prepare menus in collaboration with colleagues
  • Participate in the process of setting up the restaurant
  • Receive order from customer and assign for kitchen staff.
  • Cook and coach staff following the food procedure and standard of restaurant.
  • Ensure adequacy of supplies at the cooking stations
  • Follow the guidance of the executive chef and have input in new ways of presentation or dishes
  • Put effort in optimizing the cooking process with attention to speed and quality
  • Enforce strict health and hygiene standards
  • Help to maintain a climate of smooth and friendly cooperation
  • Responsible for the quality and quantity of food when finished
  • Planning goods orders
  • Training and coaching staff

 

Yêu cầu năng lực/

Job requirements (skills, knowledge, experience):

  • English communication is a must
  • Proven work experience as a Chef de Partie role
  • Excellent use of various cooking methods, ingredients, equipment and processes
  • Ability to multitask and work efficiently under pressure
  • Knowledge of best cooking practices
  • Active listening and effective communication skills
  • Leadership management skill
  • Flexibility to work in shifts
  • Food safety training is a plus

Bằng cấp, ngành đào tạo/

Qualifications required:

Preferred degrees:  Hospitality/ Restaurant

Mức lương (dự kiến)/
Gross salary per month:

As budget

Quyền lợi khác (nếu có)/
Other benefits (if any)

Labor Law

Thông tin khác

Thời gian phản hồi kết quả phỏng vấn (dự kiến): 
2-3 days
Liên hệ và nộp hồ sơ

Bạn không có quyền xem thông tin này. Vui lòng Đăng nhập hoặc Đăng ký

Facebook Youtube Tiktok Zalo